93 710 55 01 | ferpibasa@ferpibasa.com

Salmeron

FERPIBASA > PROJECTES > Salmeron

L’equilibri. El futur del món. La supervivència de l’espècie. Aquesta obra és molt més profunda del que pot semblar a simple vista (i les fotos són encara dels treballs en curs). Hem utilitzat materials ecològics i hem perseguit l’excel·lència en eficiència energètica. Perquè viure en el segle XXI no implica carregar-se la resta. Ans al contrari, treballant així, convivint així, garantim el millor futur per a tots.

ARQUITECTE

Harquitectes

ALGUNS DETALLS TÈCNICS

És una reforma integral de casa familiar entre mitgeres, en la que s’han utilitzat aïllaments de virutes de fusta, barreres de vapor intel·ligents, impermeabilitzacions de PVC amb perfils laminat…
Els tancaments interiors i exteriors són de fusta (OSB, Wisa i Pi). Els paviments són de formigó vist, parquet natural i mosaic hidràulic recuperat, acabat de plat de dutxa de microciment.
La instal·lació de climatització i producció d’aigua calenta sanitària s’ha dut a terme mitjançant aerotèrmia. El manteniment de la temperatura de la casa s’aconsegueix mitjançant un mur trombe connectat a una coberta de xapa per on hi circula l’aire.