93 710 55 01 | ferpibasa@ferpibasa.com

Passeig Matadepera

FERPIBASA > PROJECTES > Passeig Matadepera

Modern, sí, i fresc. Però que tampoc falti un punt de tota la vida. Aquella llar de foc, l’obra vista. I aquell banc de formigó, i la fusta. I els arbres. Potser d’ara en endavant veurem molt aquest estil. Incorporant totes les prestacions del segle XXI i aquells detalls de sempre. Si més no, ens agrada. I tant.

Ah, i un detall determinant: les quatre façanes estan aïllades doblement. D’aquesta manera evitem la fuita d’aire calent i entrada d’aire fred a l’hivern, i a l’inrevés a l’estiu.

ARQUITECTE

Llorenç Vallribera.

ALGUNS DETALLS TÈCNICS

És una obra nova amb paviments interiors de formigó fratassat vist i acabat encerat. Disposa d’un sistema de calefacció per terra radiant. Els sostres interiors són vistos de formigó.

Pel què fa a l’exterior, els porticons són de lames de fusta de pi envernissat. La façana és mixta d’obra vista i compta amb un sistema coteterm de Parex. Les fusteries exteriors són d’alumini i les interiors (portes i armaris) són de dm lacat.

L’escala interior és de xapa plegada i col·locada amb un sistema volat. La llar de foc és de tipus cassette. Compta amb mobles baixos de cuina de DM lacat blanc i mobles alts de dm acolorit en massa de color verd, acabat envernissat.